Dit concept zal zich in de loop der tijd ontwikkelen onder de naam ‘ Sinnenprikkelend’. Mijn streven is om geregeld verschillende chefs uit te nodigen om weekend dagen te koken met een bepaald thema. U kunt individueel aan deze avonden deelnemen. Dit hoeft dus niet in groepsverband. Via het aanmeldformulier kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief met informatie over deze speciale avonden.

 

Lisette Geerligs is leerkracht in het basisonderwijs bij Leeuwarder schoolvereniging. Naast haar werk is koken haar passie. Samen met Klaas Kasma (Piet Paaltjens!) organiseert ze kookclub avonden in Leeuwarden. Op instagram is Lisette actief onder de naam lisetteskitchenette. Hier deelt ze recepten en spat het enthousiasme voor lekker koken er vanaf!


Vrijdag 16 en zaterdag 17 juni koken Lisette en Klaas Tokyo streetfood zoals voor de echte kenner: Yaki Nasu, Kushikatsu en Hotate no grill. We hanteren deze avonden een walking dinner stijl. Het restaurant, veldzicht en het terras worden ingezet om er een dynamisch geheel van te maken. Zo kunt u van de verschillende ruimtes gebruik maken en is er geen vaste tafelindeling. Ook wordt de mogelijkheid geboden om zelf een gerechtje op te halen bij Lisette en Klaas in de open keuken.


Zie agenda voor prijzen en komende events.

Sanne Jager heeft haar eigen cateringbedrijf genaamd kookservice Mamasan. Waar het ooit begon met een enorme liefde en passie voor de Indonesische keuken is Kookservice Mamasan uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. 

 

Naast Indonesisch kookt Sanne ook andere wereldkeukens zoals Thais, Indiaas, Marokkaans en Koreaans.

 

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli kookt Sanne het thema Koreaans. Typische Koreaanse maaltijden staan bekend om de verschillende bijgerechten. Wees welkom en geniet van deze bijzondere keuken!

 

Zie agenda voor prijzen en komende events.

Aangenaam! Rolf Hoekstra.

 

Als gepassioneerde chef-kok heb ik veel ervaring opgedaan in de horeca. Ik heb mogen werken in de keukens van restaurant Latour in Noordwijk (Huis ter Duin), restaurant de Echoput in Hoog Soeren en stages mogen lopen bij Restaurant de Librije in Zwolle en restaurant Parkheuvel van Cees Helder. Mijn laatste restaurantervaring was restaurant het t’ Wolhuys in Zwolle waar ik drie jaar souschef was. We kookten daar op top 100 niveau van de welbekende  gids.

 

De afgelopen 12,5 jaar was ik versspecialist en culinair adviseur bij HANOS Heerenveen. Als culinair adviseur gaf ik advies, inspiratie, innovatie en workshops aan restaurants op het gebied van koken. Mijn interesse voor Big Green Egg werd gewekt toen ik workshops mocht doen samen met Leonard Elenbaas.

 

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juli kook ik op het terras van De Vijf Sinnen met de Big Green Egg. We maken gebruik van de zaal ‘Veldzicht’ in combinatie met het terras om zo van een zomerse avond te genieten.

Zie mijn website www.rolfcooking.nl

 

Zie agenda voor prijzen en komende events.

 

info@devijfsinnen.nl

Telefoon:058 2519217

Reserveer een tafel