Dit concept zal zich in de loop der tijd ontwikkelen onder de naam ‘ Sinnenprikkelend’. Mijn streven is om geregeld verschillende chefs uit te nodigen om weekend dagen te koken met een bepaald thema. U kunt individueel aan deze avonden deelnemen. Dit hoeft dus niet in groepsverband. Via het aanmeldformulier kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief met informatie over deze speciale avonden.

vrijdag 1 en zaterdag 2 juli

Voorstellen
Mijn naam is Johannes van Assen (39) en samen met mijn protegé Wytse Yntema (22) koken wij het weekend van 1 & 2 juli voor u. Sinds 2017 werken wij samen, in deze jaren hebben wij een eigen filosofie ontwikkeld en daar hebben we de vruchten van geplukt met het behalen van noteringen in de Gault & Millau, Heerlijk top 500 en Iens, tegenwoordig The Fork. Momenteel zijn wij werkzaam in het pittoreske Bolsward bij Hotel de Wijnberg. Ons doel voor de toekomst is om deze waarderingen wederom te doen slagen in een eigen restaurant.
Door middel van onze krachten te bundelen zullen wij u Sinnenprikkelend verwennen met onze filosofie en passie. Klik hier voor het menu.

Vrijdag 22 juli

Esther was 11 jaar chef-kok van het Indonesische restaurant Tandjong Priok in het Friese Arum. Na 2017 is ze gastdocent geweest bij de Friese Poort in Sneek, gaf Indonesische kook-workshops en werkte bij Koh in IJburg (Thais) en Rob Gastobar Indonesia in Laren. Esther heeft vorige maand een Indonesisch diner gekookt en komt nu terug met een Thais viergangen menu. Het menu volgt.

info@devijfsinnen.nl

Telefoon:058 2519217

Reserveer een tafel