Dit concept zal zich in de loop der tijd ontwikkelen onder de naam ‘ Sinnenprikkelend’. Mijn streven is om geregeld verschillende chefs uit te nodigen om weekend dagen te koken met een bepaald thema. U kunt individueel aan deze avonden deelnemen. Dit hoeft dus niet in groepsverband. Via het aanmeldformulier kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief met informatie over deze speciale avonden.

De komende popup chefs

Syb Zijlstra: vrijdag 6 en zaterdag 7 mei

Syb kookt vaker bij ons en maakt dit keer een voorjaarsmenu. 

Op de website Sybz kunt ook thuismaaltijden bestellen. Syb is 9 jaar restaurateur in Leeuwarden geweest en is nu freelancer, cateraar en rookt paling en zalm in zijn mooie rookoven.
Voor het menu zie agenda.

Sara Estherlita: vrijdag 3 juni
Esther was 11 jaar chef-kok van het Indonesische restaurant Tandjong Priok in het Friese Arum. Na 2017 is ze gastdocent geweest bij de Friese Poort in Sneek, gaf Indonesische kook workshops en werkte bij Koh in IJburg (Thais) en Rob Gastobar Indonesia in Laren. Op 3 juni daagt Esther uw zintuigen uit met een proeverij van verschillende traditionele en eigentijdse authentiek-Indonesische gerechten. Bij een reservering voor 2 personen komt u deze avond te zitten aan de aanschuif-tafel met meerdere gasten. Bij 4 personen of meer zijn er individuele tafels beschikbaar. Voor het menu zie agenda

info@devijfsinnen.nl

Telefoon:058 2519217

Reserveer een tafel