Agenda pop-up chefs

 

 

Februari:

Restaurant De Vijf Sinnen wordt tijdelijk popup Brasserie De Koperen Kees en is elke donderdag, vrijdag en zaterdag open vanaf 18.00 uur met een speciaal drie gangen menu. Reserveer uw tafel op koperenkees.nl

 

 

Maart:

vrijdag 17 en 18 maart: Kees Elfring huphupfoodlab.nl

vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april: Evert Matla Evert kookt.nl

 

April:

Vrijdag 14 en zaterdag 15 april: Sara Estherlita, Indonesisch thema 

esther-kookt-weer.nl

Leo de Ree en Atsje Schilstra van De Koperen Kees zijn popup chef en gastvrouw in de maand februari.

 De liefde voor het vak – en voor elkaar! – is wat beide eigenaren al jarenlang bindt. Zo rolde Atsje de horeca in via een bijbaan, die erin resulteerde dat ze op haar 19e besloot om zich hier fulltime mee bezig te houden. Leo wist het al vanaf zijn geboorte: ‘Ik word kok!’ Na een aantal jaar op de hotelschool maakte hij een aantal omzwervingen: als sous-chef en later chef-kok op verschillende plekken groeide zijn gevoel voor ondernemerschap. Bij hotel restaurant Boschlust leerde hij Atsje kennen, waardoor ze vanaf dat moment samen hun passie voor de horeca én het ondernemen konden naleven.

 

Toen restaurant de Librije van Jonnie Boer een stel zocht voor de kookschool was de volgende stap dan ook al snel gezet. Hier hebben Atsje en Leo met veel succes ruime ervaring opgedaan. Altijd bezig voor anderen bleef er toch iets knagen…’Zo’n mooi restaurant beginnen, dat kunnen wij samen toch ook?

 

In hun zoektocht naar de best passende plek kwamen ze uit in Sneek, bij De Koperen Kees. Het was al snel duidelijk met welke filosofie Leo en Atsje dit restaurant zouden leiden: ‘Hier vind je echt goed eten met mooie wijnen in een zeer toegankelijke sfeer.’ Altijd verrassend en gewoon goed. Dat is waar De Koperen Kees voor staat.

Zij zullen de pop-up verzorgen in de maand februari. Zij gaan namelijk hun restaurant verbouwen in Sneek. Restaurant De Vijf Sinnen wordt dan tijdelijk pop up Brasserie De Koperen Kees en is geregeld open met een speciaal 3 gangen menu. 

 

Reserveren kan via de website van koperenkees.nl of scan de QR code!

Info@devijfsinnen.nl

Telefoon: 058 2519217

Reserveer een tafel